theorie en solfège

Naast het geven van drumlessen ben ik me sinds m'n studie aan de Rockacademie steeds meer gaan interesseren in solfège en muziektheorie.
Nu ik dit vak heb afgesloten (dat op de Rockacademie CA heet, oftewel Communicatie en Analyse) wil ik m'n eigen lesactiviteiten gaan uitbreiden met bijlessen op dit gebied.
Dus om een lang verhaal kort te maken; ben jij een enthousiaste scholier die, net als ik vroeger, ook de droom heeft om na de middelbare school muziek te studeren maar nog struggled met muziektheorie en solfège? Laat mij je daar dan bij helpen!
Met heel veel plezier (en bijbehorend enthousiasme) leg ik je de basics uit die je moet weten voor je toelating aan de Rockacademie en/of een andere muziek HBO in Nederland.
Daarnaast leggen we de basis voor een muzikaal gehoor door dingen te trainen die je tijdens een toelating zou kunnen verwachten.
Voor de rest gaan we er vooral veel lol maken want muziektheorie en solfège hoeft helemaal niet
sam-logo
saai te zijn; laat mij je 't tegendeel maar bewijzen!! Interesse? Stuur dan een mailtje naar: bobkessels@gmail.com of bel me gerust!: 06-16233373 De bijlessen worden in Geleen gegeven op vrijdag, zaterdag, zondag en maandagavond. Wie weet zie ik je snel!